Checklista för migrering av slutanvändare

Du är i Guide till manuell migrering för Tableau Cloud(Länken öppnas i ett nytt fönster). I den här guiden beskrivs hur du migrerar Tableau Server-distributioner med färre än 100 användare manuellt till Tableau Cloud.

Välkommen till Tableau Cloud!

Du är här då din Tableau-administratör nyligen migrerade Tableau Server-miljön till Tableau Cloud(Länken öppnas i ett nytt fönster) – Tableaus helt hanterade analysplattform.

Som en del av migreringen behöver vi några minuter av din tid för följande uppgifter. Detta för att se till att du har en smidig övergång till Tableau Cloud. Om du använde någon av funktionerna nedan i Tableau Server måste de återskapas i Tableau Cloud. Se över den här listan för att förstå vilka funktioner som behöver återskapas och följ stegen!

Samarbeta med Tableau-administratören för att komma åt både Tableau Server och Tableau Cloud medan dessa objekt migreras.