Återskapa uppdateringsscheman för Tableau Cloud

Du är i Guide till manuell migrering för Tableau Cloud(Länken öppnas i ett nytt fönster). I den här guiden beskrivs hur du migrerar Tableau Server-distributioner med färre än 100 användare manuellt till Tableau Cloud.

Upprätta nya uppdateringsscheman för extraktionsdatakällor

• Gå till den publicerade eller inbäddade datakällan i Tableau Cloud för att extrahera datakällor. Välj Extraktuppdateringar > Ny extraktuppdatering > Välj ett extraktschema.

För datakällor som kräver Tableau Bridge ska du se till att Bridge är konfigurerat för anslutningen innan extraktuppdateringar etableras. Se Använda Bridge för privata molndata(Länken öppnas i ett nytt fönster).

Upprätta nya uppdateringsscheman för Tableau Prep-flöden

Schemaläggning av flöden är bara tillgängligt för datahanteringskunder.

Anpassade scheman för flöden stöds inte i Tableau Cloud.