Tableaus lösningar med generativ AI

Från och med Tableau Cloud version 2024.1 kommer Tableau AI till liv genom Tableau Pulse.

Tableau Pulse levererar proaktivt personliga, smarta och kontextuella mätvärden och insikter för företagsanvändare i deras arbetsflöde. Pulse tittar på de mätvärden som användarna följer och utnyttjar Tableau AI för att sammanfatta de viktigaste insikterna och formulera en kortfattad översikt på ett naturligt språk så att de snabbt ser vilka mätvärden de ska fokusera på.

Tack vare Einstein Förtroendelager förblir dina data säkra genom data- och integritetskontroller som är sömlöst integrerade i användarupplevelsen. Mer information finns i Einstein Förtroendelager(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Salesforce-hjälpen.

Tableau AI erbjuds för närvarande endast på amerikansk engelska.

Obs! Som standard är Tableau AI-funktionerna inaktiverade. Om du vill använda någon av Tableau AI-funktionerna ber du administratören att aktivera platsinställningen för Tableau AI för Tableau Cloud-platsen. Mer information finns i Referens för platsinställningar(Länken öppnas i ett nytt fönster) i hjälpen för Tableau Cloud.