Tableau AI-funktioner

Utforska kraften i generativ AI med följande Tableau-funktioner. Tableau AI-svar finns för närvarande endast på amerikansk engelska.

Tack vare Einstein Förtroendelager förblir dina data säkra genom data- och integritetskontroller som är sömlöst integrerade i användarupplevelsen. Mer information finns i Einstein Förtroendelager(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Salesforce-hjälpen.

Obs! Som standard är Tableau AI-funktionerna inaktiverade. Om du vill använda någon av Tableau AI-funktionerna ber du administratören att aktivera platsinställningen för Tableau AI för Tableau Cloud-platsen. Mer information finns i Turn On Tableau AI for Your Site (Länken öppnas i ett nytt fönster)(på engelska) i Tableau Cloud-hjälpen.

ProduktFunktionTillgänglig versionVad den gör
Tableau CloudSammanfattningar av Pulse-insikter2024,1Sammanfattar de viktigaste mätvärdesinsikterna för att skapa en kortfattad översikt på naturligt språk.
Tableau CloudEinstein Copilot för Tableau-assisterat beräkningsskapande i Tableau Prep2024,2Fungerar som en AI-assistent för att bygga beräknade fält för dina flöden med hjälp av syntax som stöds av Tableau Prep.
Tableau CloudTableau Catalog2024,2Genererar automatiskt beskrivningar för datakällor, arbetsböcker och tabeller.