Bädda in kodparametrar för vyer

Inbäddningskoden för Tableau Server 2022.3 och senare och Tableau Cloud har ändrats till att använda Embedding API v3. En aktuell lista över klasser och metoder i Embedding API v3 finns i Referens för Embedding API i Embedding API-hjälpen. Informationen i det här ämnet gäller tidigare versioner av inbäddning (med hjälp av Tableau JavaScript API v1 och v2).

Parametrar för tidigare versioner av inbäddning

Du kan konfigurera en inbäddad vy med någon av följande metoder:

Objektparametrar för JavaScript-taggar

ObjektparameterVärdenBeskrivningExempel
dataDetailsnoDöljer knappen Datainformation i verktygsfältet, som visar information om de data som används i vyn.<param name='dataDetails' value='no' />
showDataDetailsyesOm Tableau Catalog har aktiverats, visas vyn med rutan Datainformation öppen.<param name='showDataDetails' value='yes' />
alertsnoDöljer knappen Varningar i verktygsfältet, som låter användare skapa datadrivna varningar.<param name='alerts' value='no'/>
customViewsnoDöljer knappen Vy i verktygsfältet, som låter användare spara anpassade vyer.<param name='customViews' value='no'/>
devicedesktop; tablet; phoneOm en instrumentpanel har layouter för mobila enheter, visas en specifik layout oavsett skärmstorlek. Om den här parametern inte har ställts in identifierar Tableau Server eller Tableau Cloud skärmstorleken och läser in motsvarande layout. Se exempel under Bädda in instrumentpaneler.<param name='device' value='phone'/>
filtersträngFiltrerar data som visas när vyn öppnas. Du kan också filtrera med hjälp av URL-parametrar.<param name='filter' value='Team=Blue'/>
host_urlsträngObligatoriskt. Servernamnet som det visas i webbadressen.<param name='host_url' value='http://myserver.exampleco.com/'>

<param name="host_url" value="http://localhost/">

linktargetsträngNamn på målfönstret för externa hyperlänkar.<param name="linktarget" value="_blank"/>
load-ordernummerNär flera vyer är inbäddade avgörs i vilken ordning de laddas på sidan. Negativa tal är tillåtna.<param name="load-order" value="2"/>
mobileyesVisar pekoptimerade snabbfilter för mobila enheter.<param name='mobile' value='yes'/>
namesträngObligatorisk objektparameter, med denna struktur: [arbetsboksnamn]/[arkets namn]/[valfritt anpassat namn på vy]

Formatera valfria anpassade vynamn så här: användarnamn@domän/[anpassat vynamn]

Om du hänvisar till Tableau Server- eller Tableau Cloud-URL:en för att bekräfta värdet för name ska du exkludera sessions-ID:t (:iid=<n>) i slutet av URL:en.

<param name='name' value='ExampleCoSales/Sales'/>

<param name='name' value='ExampleCoSales/Sales/jsmith@example.com/EastRegionSales'/>

:original_viewyesOm name parametern hänvisar till en arbetsboks- eller arkwebbadress (och inte uttryckligen hänvisar till en anpassad vy) inkluderat denna parameter visas vyn som den ursprungliga vyn.<param name='filter' value=':original_view=yes'/>
path

(Endast Tableau Server. Gäller inte Tableau Cloud.)

strängEndast för tillförlitlig autentisering kan inte användas med ticket-parametern. Åsidosätter name parametervärdet och används som URL. Mer information finns i Visa vyn med autentiseringen(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Tableau Servers administratörhjälp.<param name='path' value='trusted/Etdpsm_Ew6rJY-9kRrALjauU/views/workbookQ4/SalesQ4'/>

http://tableauserver/trusted/Etdpsm_Ew6rJY-9kRrALjauU/views/workbookQ4/SalesQ4?:embed=yes&:tabs=yes

showShareOptionstrue; falseKontrollerar om delningsalternativ visas i en inbäddad vy.<param name='showShareOptions' value='true' />
site_rootsträngObligatoriskt. Platsnamn. Standardvärdet för webbplatsen är null (value=''). Om servern har flera platser och du vill använda tillförlitlig autentisering, se Visa vyn med autentiseringen(Länken öppnas i ett nytt fönster) i hjälpen för Tableau Server.<param name='site_root' value='/#/Sales'/>

<param name='site_root' value=''/>

subscriptionsnoDöljer knappen Prenumerationer i verktygsfältet, som låter användare ställa in e-postprenumerationer för att få ögonblicksbilder av vyer med jämna mellanrum.

<param name='subscriptions' value='no'/>

tabsyes; noVisar eller döljer flikar.<param name='tabs' value='yes'/>
ticket

(Endast Tableau Server. Gäller inte Tableau Cloud.)

strängEndast för tillförlitlig autentisering, kan inte användas med path objektparametern. Måste användas med name objekt för att skapa den betrodda webbadressen för ärendeinlösen. Mer information finns i Visa vyn med autentiseringen(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Tableau Servers användarhjälp.<param name='ticket' value='9D1ObyqDQmSIOyQpKdy4Sw==:dg62gCsSE0QRArXNTOp6mlJ5'/>

http://tableauserver/trusted/9D1ObyqDQmSIOyQpKdy4Sw==:dg62gCsSE0QRArXNTOp6mlJ5/views/workbookQ4/SalesQ4?:embed=yes&:tabs=yes

toolbaryes; no; topVerktygsfältet visas som standard längst ner. Verktygsraden placeras ovanför vyn när du ställer in den här parametern på topoch utesluts från den inbäddade vyn när du ställer in den på no.<param name='toolbar' value='top'/>
tooltipyes; noVerktygstips visas som standard om du ställer in den här parametern på no är dock verktygstips uteslutna från den inbäddade vyn.<param name='tooltip' value='no'/>

Webbadressparametrar för iframe-taggar

Obs! Innan du lägger till webbadressparametrar, ta bort :iid=[#] i slutet av webbadressen. Det här är en tillfällig visningsräknare för den aktuella webbläsarsessionen.

URL-parameterVärdenBeskrivningExempel
:dataDetailsnoDöljer knappen Datainformation i verktygsfältet, som visar information om de data som används i vyn.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:dataDetails=no
:showDataDetailsyesOm Tableau Catalog har aktiverats, visas vyn med rutan Datainformation öppen.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:showDataDetails=yes
:alertsnoDöljer varningsknappen i en inbäddad vy.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:alerts=no
:customViewsnoAlternativet för Kom ihåg mina ändringar.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:customViews=no
:devicedesktop; tablet; phoneOm en instrumentpanel har layouter för mobila enheter, visas en specifik layout oavsett skärmstorlek. Om den här parametern inte har ställts in identifierar Tableau Server eller Tableau Cloud skärmstorleken och läser in motsvarande layout. Se exempel under Bädda in instrumentpaneler.http://tabserver/views/sales/sales_dashboard?:device=tablet
:display_count

(Endast Tableau Public)

yesVisar det totala antalet sidvisningar när du klickar på Tableau-logotypen längst ner till vänster.https://public.tableau.com/en-us/s/gallery/what-emoji-say-about-music?:display_count=yes
:embedyesObligatorisk webbadressparameter. Döljer det översta navigeringsområdet för att få vyn att bättre smälta in på din webbsida.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes
:formatpdf; pngVisar en vy som en PDF- eller .png-fil.http://tabserver/views/Sales/Q2?:format=pdf
:highdpifalseRenderar en vy med standard DPI (dots per inch) för högupplösta skärmar och enheter.http://tableauserver/views/Sales/Q2?:highdpi=false
:linktargetsträngNamn på målfönstret för externa hyperlänkar.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:linktarget=_blank
:openid_hdsträngAnvänd vid autentisering med OpenID Connect. Anger den värddomän som en användare tillhör. Du kan till exempel använda det här alternativet om du inte vill visa fönstret för val av domän. Används tillsammans med :openid_login_hint för att ange den fullständiga användaridentifieraren.http://tabserver/views/Sales/Q2?:openid_hd=example.com
:openid_login_hintsträngAnvänd vid autentisering med OpenID Connect. Anger fullständig användaridentifierare (e-postadress). Används tillsammans med :openid_hd för att ange den värddomän som användaren tillhör.http://tabserver/views/Sales/Q2?:openid_login_hint=tara@example.com
:record_performance

(Endast Tableau Server. Gäller inte Tableau Cloud.)

yesStartar en registrering av prestation för en vy. Lägg till detta i slutet av webbadressen, omedelbart före sessions-ID (:iid=<n>). Mer information finns i Skapa en registrering av prestation(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Tableau Server-hjälpen.http://tabserver/views/Sales2013/Regions?:recordperformance=yes
:refreshyesÅtergivning av vyn med hjälp av senaste data från Tableau Server eller Tableau Cloud. Se Uppdatera data eller pausa automatiska uppdateringar för mer information.

Tips: För att kontinuerligt uppdatera en vy, i <head> avsnittet på webbsidan, lägg till <meta http-equiv="refresh" content="#">, där # är antalet sekunder mellan uppdateringar.

http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:refresh=yes
:rendertrue; false; nummerOm återgivning på klientsidan är aktiverat (standard), ställer du in detta false för att tvinga fram återgivning på serversidan för sessionen. Att ställa in detta på true tvingar fram återgivning på klientsidan för sessionen.

Ett tal från 1 till 100 kan matas in för att ställa in komplexitetströskeln över vilken vyer återges av servern. Mer information finns i Om återgivning på klientsidan(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Tableau Server-hjälpen.

http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:render=false
:revertall; filters; sorts; axes; shelvesÅterställer objektet till ursprungligt tillstånd.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:revert=all
:showAppBannerfalseDöljer bannern ”Öppna i Tableau Mobile” i mobila webbläsare.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:showAppBanner=false
:showAskDatafalseDöljer knappen Fråga data i verktygsraden i en inbäddad vy. Knappen Fråga data visas som standard.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:showAskData=false
:showShareOptionstrue; falseKontrollerar om delningsalternativ visas i en inbäddad vy.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:showShareOptions=true
:showVizHome

(Endast Tableau Public)

yes; noVisar eller döljer gränssnittet för innehållsnavigering för Tableau Public. Ställ in på nej när du bäddar in vizzes på andra webbsidor.https://public.tableau.com/en-us/s/gallery/what-emoji-say-about-music?:showVizHome=no
:subscriptionsnoDöljer prenumerera-knappen i en inbäddad vy.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:subscriptions=no
:tabsyes; noVisar eller döljer flikar.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:tabs=no
:toolbaryes; no; topVerktygsfältet visas som standard längst ner när denna parameter inte är inställd. Vid no är verktygsfältet uteslutet från den inbäddade vyn. Vid top är verktygsfältet placerat ovanför vyn.http://tabserver/views/Date-Time/DateCalcs?:embed=yes&:toolbar=no
:tooltipyes; noVerktygstips visas som standard i en vy när denna parameter inte är inställd. Om det är inställt på no, utesluts verktygstips från den inbäddade vyn.http://tabserver/views/workbookQ4/SalesQ4?:embed=yes&:tooltip=no