tsm schedules

Obs! De här kommandona gäller endast för säkerhetskopieringsjobb som schemalagts med kommandot tsm maintenance backup. De gäller inte jobb som körs av bakgrundsprocessorn (t.ex. extraktuppdateringar, flöden och prenumerationer).

Du kan använda tsm schedules -kommandon för att hantera schemalagda säkerhetskopieringsjobb. Använd kommandot tsm maintenance backup för att skapa ett schemalagt säkerhetskopieringsjobb. Mer detaljer finns i tsm maintenance backup. Mer information om hur du hanterar schemalagda säkerhetskopieringar finns i Schemaläggning och hantering av säkerhetskopior.

tsm schedules delete

Ta bort angivet schema.

Synopsis

tsm schedules delete [-si <scheduleID> | -sn <scheduleName>] [global options]

Alternativ

-si,--schedule-id <scheduleID>

Krävs om --schedule-name inte används.

ID för det schema som ska tas bort.

-sn,--schedule-name <scheduleName>

Krävs om --schedule-id inte används.

Namnet på schemat som ska tas bort.

tsm schedules list

Skapa en lista med scheman på servern.

Synopsis

tsm schedules list [--next-run | --schedule-id <scheduleID> | --schedule-name <scheduleName>] [global options]

Alternativ

-nr,--next-run

Valfritt.

Sortera scheman efter deras nästa körningstider, tidigaste till senaste.

-si,--schedule-id <scheduleID>

Valfritt.

ID för schemat vars detaljer ska visas i listan.

-sn,--schedule-name <scheduleName>

Valfritt.

Sortera scheman efter deras namn i bokstavsordning.

tsm schedules resume

Återuppta det valda inaktiverade schemat.

Synopsis

tsm schedules resume [-si <scheduleID> | -sn <scheduleName>] [global options]

Alternativ

-si,--schedule-id <scheduleID>

Krävs om --schedule-name inte används.

ID för det schema som ska återupptas.

-sn,--schedule-name <scheduleName>

Krävs om --schedule-id inte används.

Namnet på schemat som ska tas återupptas.

tsm schedules suspend

Inaktivera det angivna schemat.

Synopsis

tsm schedules suspend [-si <scheduleID> | -sn <scheduleName>] [global options]

Alternativ

-si,--schedule-id <scheduleID>

Krävs om --schedule-name inte används.

ID för det schema som ska inaktiveras.

-sn,--schedule-name <scheduleName>

Krävs om --schedule-id inte används.

Namnet på schemat som ska tas inaktiveras.

tsm schedules update

Uppdatera det angivna schemat.

Synopsis

tsm schedules update[-si <scheduleID> -st <time_to_run> -sr <recurrence_frequency> -sd <day-or-days>] [global options]

Alternativ

-si,--schedule-id <scheduleID>

Obligatoriskt.

ID för det schema som ska uppdateras.

-sr,--schedule-recurrence <frequency>

Obligatoriskt.

Schemats upprepningsfrekvens. Giltiga alternativ är ”dagligen”, ”veckovis” eller ”månadsvis”.

-st,--schedule-time <HH:MM>

Obligatoriskt.

Den tid ett schema ska köras, i 24-timmarsformat: TT:MM.

-sd,--schedule-days <day[,day]>

Valfritt.

Dagar då schemat ska köras. För veckoscheman ska du använda 1–7 där 1 är måndag och 7 är söndag. För månadsscheman ska du använda 1–31. Om en dag inte existerar för en viss månad (t.ex. 30 för februari) används den sista giltiga dagen i månaden. Skilj flera värden åt med komman.

Globala alternativ

-h, --help

Valfritt.

Visa hjälp för kommandot.

-p, --password <lösenord>

Krävs tillsammans med -u eller --username om ingen session är aktiv.

Ange lösenordet för användaren som anges i -u eller --username.

Ange lösenordet inom citattecken om det innehåller mellanslag eller specialtecken.

--password "my password"

-s, --server https://<värdnamn>:8850

Valfritt.

Använd den angivna adressen för Tableau Services Manager. Webbadressen måste börja med https, inkludera port 8850 och använda servernamnet inte IP-adressen. Till exempel https://<tsm_hostname>:8850. Om ingen server finns angiven antas https://<localhost | dnsname>:8850.

--trust-admin-controller-cert

Valfritt.

Använd den här flaggan för att lita på det självsignerade certifikatet på TSM-styrenheten. Mer information om certifikatförtroende och CLI-anslutningar finns i Ansluta TSM-klienter.

-u, --username <användare>

Krävs tillsammans med -p eller --password om ingen session är aktiv.

Ange ett användarkonto. Om du inte inkluderar det här alternativet körs kommandot med de autentiseringsuppgifter du loggat in med.