Installera Tableau Server på Alibaba Cloud

Detta är arkiverat innehåll

Driftsättningar i offentliga moln stöds även i fortsättningen, men innehållet för andra leverantörers offentliga molninstallationer uppdateras inte längre.

Det senaste innehållet om Tableau Server-driftsättningar finns i Driftsättningsguiden för Tableau Server för företag(Länken öppnas i ett nytt fönster) och i avsnittet Driftsätta(Länken öppnas i ett nytt fönster) i hjälpen för Tableau Server.

För de kunder som kommer åt det rekommenderar vi Tableau Cloud. Mer information finns i:

Introduktion

När du installerar Tableau Server på en Alibaba Cloud Elastic Compute Service-instans (ECS) så har du fortfarande de avancerade funktionerna från Tableau Server i en lokal miljö. Att köra Tableau Server på en ECS-instans är ett utmärkt val om du vill åt flexibiliteten med att skala upp och skala ut utan att behöva köpa och underhålla en massa dyra servrar. Du kan till exempel konfigurera Tableau Server att vara högt tillgänglig och integreras med alla vanliga företagsprogram (till exempel Active Directory) som många organisationer förlitar sig på.

Du kan lagra de data du använder med Tableau Server i följande Alibaba-databaser:

Du kan använda följande inbyggda datakopplingar(Länken öppnas i ett nytt fönster) för att ansluta till dina data i Alibaba-molnet: