Om Tableau Enterprise

Tableau Enterprise är vårt avancerade programvarupaket som hjälper dig att utforska och hantera data snabbare med Tableau Server. Det gör det också lättare att köpa de funktioner som behövs av organisationer som kräver avancerade data- och driftsättningsalternativ. Det inkluderar Tableaus rollbaserade licenser, Data Management, Advanced Management och eLearning för Creator- och Explorer-användare.

Tableau Enterprise-licensiering

Tableau Enterprise säljs på en rollbaserad licensmodell per användare, inklusive Creator-, Explorer- och Viewer-användare. Denna modell är uppbyggd kring de specifika rollerna inom en organisation som var och en kräver olika funktionalitetsnivåer. Med Tableau Enterprise inkluderar varje rollbaserad licens Data Management, Advanced Management och eLearning för Creator- och Explorer-användare.

Tabell över funktioner i Tableau Enterprise

Följande tabell listar funktionerna som ingår i Tableau Enterprise-licensutgåvan. Tillgängligheten för funktionerna nedan avser Creator-rollen. Det finns skillnader i tillgängliga funktioner mellan rollerna Creator, Explorer och Viewer.

FunktionBeskrivning
Tableau webbredigering(Länken öppnas i ett nytt fönster)Använd Tableau Desktop eller Tableau-webbredigering i Tableau Server för att skapa, samarbeta och dela insikter om data. Med Tableau kan du identifiera och lösa problem eller lyfta fram viktiga resultat på ett visuellt sätt som är lätt att förstå.
Tableau Prep(Länken öppnas i ett nytt fönster)Tableau Prep är ett dataförberedelseverktyg för att rensa, forma och kombinera data för analys.
eLearning(Länken öppnas i ett nytt fönster)Tableaus rollbaserade utbildningsvägar är en strukturerad kompetensutveckling med rykande färskt utbildningsinnehåll för allt som rör Tableau. Med hjälp av bedömningar kan du utvärdera var du står och känna dig säker på dina nya färdigheter. Öka tempot i introduktionsprocessen för nya medarbetare och hjälp mer erfarna användare att få ut mer av Tableaus funktioner.
Om Datahantering(Länken öppnas i ett nytt fönster)Data Management är en samling egenskaper och funktioner som hjälper kunder att hantera Tableau-innehåll och datatillgångar i Tableau Server- -miljön.
Om Tableau Advanced Management på Tableau ServerAdvanced Management är en samling funktioner utformade för att ge förbättrad säkerhet, hanterbarhet och skalbarhet för Tableau Server.