Generativ AI med Einstein för Tableau

Utforska och analysera data snabbare med Tableau AI. Tableau AI ger pålitlig generativ AI med Einstein till hela Tableau-plattformen, med en uppsättning nya funktioner. Tableau AI kan hjälpa till att demokratisera dataanalys, leverera insikter i stor skala, förenkla datautforskning samt underlätta affärsbeslut.

  • För administratören: Tableau AI ligger på Einstein Förtroendelager och prioriterar därför pålitlighet, och vi strävar efter att säkerställa att dina data är säkra samtidigt som vi skapar upplevelser som är både korrekta och säkra. Aktivera eller inaktivera generativ AI på platsnivå.

  • För dataanalytikern: Tableau AI förenklar och effektiviserar befintliga analytikerarbetsflöden, sänker den tekniska barriären och minskar antalet repetitiva uppgifter så att analytiker kan fokusera på mer strategiskt arbete.

  • För företagsanvändaren: Tableau AI hjälper till att leverera smarta och sammanhangsenliga insikter på ett naturligt språk och tillhandahåller upplevelser som är enkla att förstå.

Läs mer om terminologi och överväganden innan du använder generativ AI i Glossary of Terms(Länken öppnas i ett nytt fönster) (ordlista med termer) och Consideration for Einstein Generative AI(Länken öppnas i ett nytt fönster) (Överväganden för Generativ AI med Einstein) i Salesforce-hjälpen.

Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!