Installera Tableau Server lokalt i en offentlig molntjänst

Detta är arkiverat innehåll

Driftsättningar i offentliga moln stöds även i fortsättningen, men innehållet för andra leverantörers offentliga molninstallationer uppdateras inte längre.

Det senaste innehållet om Tableau Server-driftsättningar finns i Driftsättningsguiden för Tableau Server för företag(Länken öppnas i ett nytt fönster) och i avsnittet Driftsätta(Länken öppnas i ett nytt fönster) i hjälpen för Tableau Server.

För de kunder som kommer åt det rekommenderar vi Tableau Cloud. Mer information finns i:

Introduktion

Även om du inte har din egen infrastruktur och server-hårdvara kan du driftsätta en Tableau Server-installation på företagsnivå i molnet. Det finns många fördelar med att skapa en molnbaserad lösning jämfört med en lokal installation. Den totala ägandekostnaden för att skapa en Tableau Server-lösning i molnet är normalt sett mycket lägre än en liknande lokal lösning eftersom du inte behöver köpa all dyr maskinvara. Dessutom kan molnet ge bättre drifttid, tillförlitlighet och feltolerans, särskilt om du distribuerar din lösning över olika regioner och tillgänglighetszoner.

Du kan bygga och skala din Tableau-miljö i följande molnmiljöer: