TSM-underhållstjänster för Tableau Server

Det finns tre TSM-underhållstjänster som finns installerade på varje nod i klustret: Databasunderhåll, Säkerhetskopiering/återställning och import/export av webbplats.

Processer

Database Maintenance, Backup/Restore, och Site Import/Export.

StatusStatus för TSM underhållstjänster visas inte på statussidan. Använd TSM CLI för att visa statusen. Mer information finns i Visa serverprocesstatus.
LoggningLoggar som genererats av de här processerna finns i C:\ProgramData\Tableau\Tableau Server\data\tabsvc\logs\, i databasemaintenance, backuprestore och siteimportexport -katalogerna. Mer information finns i Tableau-serverloggar och lagringsplatser för loggfiler.

Tjänsterna förblir stoppade såvida inte administratören initierar en specifik underhållsuppgift som kräver dem. Tjänsterna kräver inte någon ytterligare konfiguration för hög tillgänglighet. Tjänsterna används bara för underhållsuppgifter som säkerhetskopiering och återställning och bör inte påverka funktionen hos Tableau Server för slutanvändarna.