Uppgradering av flera noder – Kör installationsprogrammet

Kör installationsprogrammet

1. Logga in på den inledande noden med ett konto som är medlem i den lokala administratörsgruppen.

2. Navigera till mappen där du kopierade installationsprogrammet för Tableau Server och kör det. Det installerar den nya versionen av Tableau Server sida vid sida med din befintliga version som körs.

3. Installationsprogrammet kontrollerar systemresurserna för att bekräfta att datorn uppfyller minimikraven och rekommendationerna.

4. Installationsprogrammet visar platsen för din befintliga version och installerar den nya versionen sida vid sida på samma plats. Du kan inte ändra installationsplats.

5. När installationen är klar på den inledande noden anger den sista sidan i installationsprogrammet att uppgraderingen ännu inte är klar. Du måste köra ett uppgraderingsskript för att slutföra uppgraderingen. Lämna installationsfönstret öppen på den inledande noden och fortsätt med installationen på alla andra noder i klustret.

Viktigt: Du måste installera den nya versionen på varje nod innan du kör uppgraderingsskriptet. Kör inte uppgraderingsskriptet tills dess att du installerat den nya versionen på alla noder i klustret.

Fortsätt till Uppgradering av flera noder -- Kör installationsprogrammet på varje nod.