Uppgradering av flera noder -- Kör installationsprogrammet på varje nod

Kör installationsprogrammet

Gå till mappen dit Tableau Server-installationsprogrammet kopierades och kör det på varje ytterligare nod, såsom du gjorde på den initiala noden. Detta installerar den nya versionen av Tableau Server på varje nod, sida vid sida med den befintliga versionen.

När installationen är slutförd på alla noder informerar den sista sidan i installationsprogrammet att uppgraderingen ännu inte är slutförd. Se till att Starta uppgraderingsskriptet automatiskt inte är markerat och klicka på OK för att stänga installationsfönstret. Du ska köra uppgraderingsskriptet efter att den nya versionen har installerats på alla noder.

Fortsätt till Uppgradering av flera noder -- Kör uppgraderingsskript.