Loggfiler för Tableau Content Migration Tool

Tableau Content Migration Tool genererar loggfiler när du kör migreringar. De kan vara användbara om du behöver felsöka problem.

Obs! Information om alla inställningar för Content Migration Tool finns i Inställningar för Tableau Content Migration Tool.

Loggfilsökväg för Content Migration Tool

Så här hittar du loggfilerna för Content Migration Tool inifrån Content Migration Tool:

1. Starta Content Migration Tool.
  2. Klicka på Help och Settings:

3. I dialogrutan Settings klickar du på Open Log Folder:

Ett fönster med loggfiler öppnas.

Om du samarbetar med Tableau-supporten och de ber dig skicka loggfilerna komprimerar du dem innan du skickar dem. Mer information om hur du skickar loggfiler till Tableau finns i Tableau Knowledge Base(Länken öppnas i ett nytt fönster).

Vem kan göra detta?

De uppgifter som anges ovan kan vanligtvis bara utföras av en användare med administratörsbehörighet på datorn.

Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!