tsm jobs

Du kan använda kommandona tsm jobs för att lista, återansluta till och avbryta jobb.

tsm jobs cancel

Avbryt ett jobb på servern Alla jobb kan avbrytas innan det börjar köras (medan det står i kö). Endast vissa jobb kan avbrytas när de redan körs: Rensa, avveckla fillagring, skapa säkerhetskopia, starta om servern och starta servern. Mer information om att avbryta jobb finns i Avbryta TSM-jobb.

Synopsis

tsm jobs cancel --id <jobID> [global options]

Alternativ

-i,--id <jobID>

Obligatoriskt.

ID för det jobb som ska avbrytas.

tsm jobs list

Lista asynkrona jobb på servern

Synopsis

tsm jobs list [--status <status>] [global options]

Alternativ

-t,--status <status>

Valfritt.

Filtrera efter jobb som matchar den angivna statusen.

tsm jobs reconnect

Återanslut till ett asynkront jobb för att visa dess framsteg. Om inget jobb-ID anges återkopplas det till det senaste jobbet.

Synopsis

tsm jobs reconnect[--id <jobID>] [global options]

Alternativ

-i,--id <jobID>

Valfritt.

Anger ID för jobbet som ska återanslutas.

Globala alternativ

-h, --help

Valfritt.

Visa hjälp för kommandot.

-p, --password <lösenord>

Krävs tillsammans med -u eller --username om ingen session är aktiv.

Ange lösenordet för användaren som anges i -u eller --username.

Ange lösenordet inom citattecken om det innehåller mellanslag eller specialtecken.

--password 'my password'

-s, --server https://<värdnamn>:8850

Valfritt.

Använd den angivna adressen för Tableau Services Manager. Webbadressen måste börja med https, inkludera port 8850 och använda servernamnet inte IP-adressen. Till exempel https://<tsm_hostname>:8850. Om ingen server finns angiven antas https://<localhost | dnsname>:8850.

--trust-admin-controller-cert

Valfritt.

Använd den här flaggan för att lita på det självsignerade certifikatet på TSM-styrenheten. Mer information om certifikatförtroende och CLI-anslutningar finns i Ansluta TSM-klienter.

-u, --username <användare>

Krävs tillsammans med -p eller --password om ingen session är aktiv.

Ange ett användarkonto. Om du inte inkluderar det här alternativet körs kommandot med de autentiseringsuppgifter du loggat in med.