Skriva ut arbetsblad

Ange alternativ för utskriftsformat och skriv ut ett eller flera arbetsblad.

Utskriftsformat

Utskriftsformatet är en samling med alternativ för hur arbetsbladet ser ut när det skrivs ut. Du kan till exempel välja att inkludera förklaringar och sidorientering. Alla arbetsblad kan tilldelas olika sidinställningar. Välj Arkiv > Utskriftsformat för att öppna dialogrutan Utskriftsformat.

Navigera följande kategorier av inställningar:

Allmänt

Välj de delar av arbetsbladet som du vill ska visas vid utskrift. Ange även hur rubriker och sidbrytningar ska hanteras. Om vyn innehåller Sidor kan du välja att skriva ut den aktuella sidan eller alla sidor.

Layout

Ange layout på förklaringar, sidmarginaler och centrering.

Utskriftsskalning

Anpassa vyn till en viss storlek och ändra sidorienteringen.

Skriv ut

När du har angett alternativen för Utskriftsformat kan du skriva ut genom att välja Arkiv > Skriv ut. I dialogrutan Skriv ut kan du välja en skrivare, ange ett utskriftsintervall och välja hur många kopior som ska skrivas ut.