Använda sidan Uppspelning

En vy kan delas upp i en serie sidor som låter dig bättre analysera hur ett specifikt fält påverkar resten av data i en vy. Sidor används ofta för att visa förändringar över tid där varje sida representerar ett år, månad eller annat specifikt datum.

Kontrollerna för kortet Sidor låter dig bläddra igenom sidorna automatiskt eller gå till en viss sida.

Gör något av följande för att gå vidare igenom sidorna:

• För att visa sidor som ett bildspel kan du klicka på knappen Spela upp längst ned på kortet Sidor.

• För att flytta manuellt genom sidorna, klicka på framåt- och bakåtknapparna på vardera sidan av rullgardinsmenyn, eller använd skjutreglaget.

• Välj en sida från listan för att hoppa till den specifika sidan.

Använd hastighetskontrollen i det nedre högra hörnet på kortet Sidor för att ändra hastigheten på uppspelningen.

Välj Visa historik för att lämna markeringarna från föregående sida medan du går vidare igenom sidorna.