Tableau Hyper-API

Du kan använda Tableau Hyper-API för att skapa .hyper-extraktfiler (stöds i Tableau 10.5 och senare). Hyper API låter dig skapa applikationer som kan infoga, läsa, uppdatera och radera data från dessa filer.

Om du använder Tableau 10.5 och senare kan du fortfarande använda Uppgradera från extrakt-API 2.0 till Hyper-API(Länken öppnas i ett nytt fönster) för att skapa .hyper-filer. Hyper-API:et erbjuder dock fler alternativ för att arbeta med extraktfilerna samt förbättrad prestanda.

Hyper-API:et körs på Windows, Linux och macOS och har stöd för flera programmeringsspråk, inklusive C++, Java och Python och .NET (C#).