Kommentera på vyer

Med kommentarer kan du dela en konversation om dataidentifieringar med andra Tableau Server- eller Tableau Cloud-användare.

Tips: Om du vill behålla kommentarer när du publicerar om en arbetsbok måste du använda samma arbetsbok och visningsnamn.

Lägga till kommentarer

  1. Klicka på kommentarsknappen i verktygsfältet ovanför en vy.

  2. Skriv dina kommentarer i rutan Kommentarer till höger.

  3. Om du vill meddela andra om kommentaren inkluderar du ett @-omnämnande. Sökningen av @omnämnanden visar högst tio användare i bokstavsordning. Om du har svårt att hitta någon kan du försöka söka efter ett användarnamn i stället för ett visningsnamn, till exempel jjohnson i stället för Jane Johnson.

  4. Om du har filtrerat vyn klickar du på ikonen för ögonblicksbild för att dela en interaktiv bild som markerar de data som du beskriver.

    Obs! Ikonen för ögonblicksbild visas inte om en vy är användarfiltrerad och skyddar säkra data.

  5. Klicka på Posta.

  6. Om du vill filtrera en vy och se en ögonblicksbild av data i detalj, håll muspekaren över miniatyrbilden och klicka på Visa.

    Personen du nämnde får ett meddelande om din kommentar. Meddelanden kan komma med e-post, i Tableaus meddelandecenter inuti appar eller i Tableau för Slack-appen om platsen är ansluten till en Slack-arbetsyta. Du hittar mer information i Hantera kontoinställningar och Ta emot meddelanden, söka och dela med Tableau-appen för Slack.

Ta bort kommentarer

Om en kommentar är överflödig eller felaktig kan du snabbt ta bort den. Klicka bara på krysset (X) i det övre högra hörnet.

Du kan ta bort en kommentar om du har skapat den, är innehållsägare, är projektledare med en lämplig platsroll eller är administratör. Information om vilka platsroller som krävs för fullständig åtkomst till projektledare finns i Administration på projektnivå(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Tableau Cloud-hjälpen.

Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!