Vardagsscenarier

Vad menas med att forma data? Hur påverkar det vilka visualiseringar som kan skapas och vilka analyser som kan utföras? I nedanstående självstudier utforskar vi analys- och visualiseringsscenarier, identifierar de datagränser som begränsar oss och ser sedan hur Tableau Prep kan hjälpa oss att forma våra data så att vi uppnår önskat resultat.

Ladda ned datauppsättningarna och följ med i vardagsscenarierna med Tableau Prep och Tableau Desktop. Läs om hur du använder funktionerna i Tableau Prep förbereda dina data för analys i Tableau Desktop.

Ge oss feedback. Vi har just börjat bygga detta avsnitt av onlinehjälpen. Säg till om det finns specifika scenarier som du gärna vill se här. Använd feedbackfältet längst upp på sidan för att berätta mer.

För att kunna slutföra uppgifterna i dessa självstudiekurser behöver du installera Tableau Prep och Tableau Desktop och du måste hämta och spara data på datorn.

Information om att installera Tableau Prep och Tableau Desktop finns i Installera Tableau Desktop eller Tableau Prep Builder från användargränssnittet(Länken öppnas i ett nytt fönster) i distributionsguiderna för Tableau Desktop och Tableau Prep Builder. Du kan även ladda ned kostnadsfria utvärderingsversioner av Tableau Prep(Länken öppnas i ett nytt fönster) och Tableau Desktop(Länken öppnas i ett nytt fönster).