Hantera uppdateringsuppgifter

Administratörer kan uppdatera extrakt manuellt eller ta bort deras scheman.

1. Logga in på webbplatsen som har de scheman du vill hantera och klicka sedan på Uppgifter.

2. Välj en eller flera schemalagda extraktuppdateringar.

3. Gör något av följande på menyn Åtgärder:

• Välj Ändra schema och välj ett nytt schema från listan.

• Välj Kör nu för att uppdatera manuellt.

OBS! Om ett extrakt inte har en schemalagd uppdatering kan du begära att uppdatera den på sidan Dataanslutningar.

• Välj Ta bort för att helt ta bort schemat för de valda datakällorna.

Se även

Meddela dataägare när det inte går att uppdatera extrakt