Aktivera Tableau Prep Conductor på din Tableau Cloud-plats

Prep Conductor aktiveras automatiskt på Tableau Cloud-platsen efter köp av Datahantering. Kontakta kontoansvarig för information om hur du köper Datahantering.

Verifiera att Tableau Prep Conductor är aktiverat

1. Från Tableau Prep Builder loggar du in på Tableau Cloud genom att välja Server >Logga in.

Om platsen har konfigurerats att använda Tableau-autentisering anger du ditt användarnamn (din e-postadress) och ditt lösenord för Tableau Cloud och klickar sedan på Logga in. Om flerfaktorsautentisering är aktiverat med Tableau-autentisering uppmanas du att bekräfta din identitet med hjälp av den metod du valde under registreringsprocessen för flerfaktorsautentisering. Om du loggar in på Tableau Cloud eller registrerar dig för flerfaktorsautentisering för första gången läser du Registrera dig för flerfaktorsautentisering.

När du har bekräftat din identitet omdirigeras du till din plats.

2. Öppna ett valfritt flöde.

3. Verifiera om det finns en flik för Schemalagda uppgifter. Om fliken finns är Prep Conductor aktiverat.