Om Tableau Content Migration Tool

I den här uppsättningen artiklar guidas du igenom konfigurationen, användningen och bevarandet av Tableau Content Migration Tool.

Vad är Content Migration Tool?

Content Migration Tool tillhandahåller ett enkelt sätt att kopiera eller migrera innehåll mellan projekt. I användargränssnittet för Content Migration Tool guidas du igenom de nödvändiga stegen för att skapa en ”migreringsplan”, som du kan använda en gång eller som en mall för flera migreringar.

Obs! Om du har en Tableau Server-distribution kan du migrera innehåll mellan projekt på en Tableau Server-installation och en Tableau Cloud-plats. Båda distributionerna måste ha en giltig Advanced Management-licens.

Innan innehåll migreras rekommenderar vi att du läser avsnittet Innehållskontroll(Länken öppnas i ett nytt fönster) i Tableau Blueprint.

Hjälp och support

Om du har problem som du inte kan lösa med hjälp av den här dokumentationen ber vi dig kontakta Tableaus tekniska support(Länken öppnas i ett nytt fönster).