Tableau-versionsinformation

I det här avsnittet beskrivs vad som är nytt i den senaste versionen. Använd visualiseringen nedan för att utforska nya funktioner i alla Tableau-produkter. Klicka på en funktion för att visa verktygstipset med en länk till detaljerad dokumentation för den funktionen. Utforska filtren för att förfina din sökning. Ladda ner data för att skapa en anpassad lista.

  • Använd instrumentpanelen Sök efter funktion för att visa en lista över nya funktioner för en produkt eller version eller för att kontrollera när en funktion släpptes. Instrumentpanelen visar som standard Alla, vilket visar dig funktionerna för den senaste versionen av alla Tableau-produkter.
  • Använd knapparna Uppgradera för att se en instrumentpanel med en lista över funktioner som är specifika för din uppgradering. Uppgraderingsvyn innehåller filter som låter dig filtrera efter nya eller ändrade funktioner. Funktioner som listas under den ändrade statusen är vanligtvis funktioner som kan påverka uppgraderingen. Listfunktioner som kategoriseras som ändrade kan vara användbara för att förbereda och testa dina uppgraderingar.
Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!