Översikt över Tableau-produkter

Tableau är en komplett, flexibel analysplattform för att harmonisera, hantera och utforska data med interaktiva visualiseringar. På Tableau-plattformen kan du kombinera och hantera data från flera källor, inklusive Salesforce-data.

Tableau-produkter

Tableau Cloud

Tableau Cloud

Tableau Cloud-hjälp(Länken öppnas i ett nytt fönster)

Hjälp för Tableau Web Authoring(Länken öppnas i ett nytt fönster)

En molnbaserad analysplattform i företagsklass för att skapa eller vara värd för visualiseringar, datakällor och flöden.

Tableau Prep

Tableau Prep-hjälp(Länken öppnas i ett nytt fönster)

Förbered data för analys i Tableau, som att kombinera, forma och rengöra data.
Tableau Desktop

Tableau Desktop

Tableau Desktop-hjälp(Länken öppnas i ett nytt fönster)

Tillhandahåller allt du behöver för att komma åt, visualisera och analysera data. Med ett intuitivt gränssnitt kan du få insikter som tidigare varit dolda och fatta smarta beslut snabbare.
Tableau ServerTableau Server

Hjälp för Tableau Server-administratörer:

På Linux(Länken öppnas i ett nytt fönster)

På Windows(Länken öppnas i ett nytt fönster)

En plattform som upprätthålls antingen lokalt eller i ett offentligt moln, för att skapa eller vara värd för visualiseringar, datakällor eller flöden. Tableau Server kan ha flera platser.
Tableau MobileTableau Mobile

Översikt över Tableau Mobile(Länken öppnas i ett nytt fönster)

Mobilappen interagerar med visualiseringar på din Tableau Server- eller Tableau Cloud-plats.
Tableau PublicTableau Public(Länken öppnas i ett nytt fönster)En kostnadsfri plattform för att utforska, skapa och offentligt dela datavisualiseringar online. Med det största arkivet av datavisualiseringar i världen att lära av, gör Tableau Public det enkelt att utveckla datafärdigheter.