Översikt över snabbhjälp

Obs! Den här funktionen är för närvarande tillgänglig som en pilot för funktionen Virtuella anslutningar i Tableau Server och Tableau Cloud.

Snabbhjälpen som medföljer produkten visar relevant just-in-time-hjälpinnehåll baserat på var du är och vad du gör i Tableau. Från konceptuella avsnitt till stegvisa anvisningar ger snabbhjälpen de svar du behöver utan att du behöver lämna produkten.

Så här öppnar du snabbhjälpen i Tableau:

• Klicka på hjälpknappen längst upp till höger på skärmen.
  • Klicka på Hjälpmenyn i verktygsfältet

Snabbhjälpen öppnas och visar hjälpinnehållet för din uppgift. Flytta runt fönstret eller ändra storlek så att du kan följa med i produkten.

När du flyttar till ett nytt område på sidan eller när du byter sida klickar du bara på uppdateringsknappen för att uppdatera innehållet, eller så klickar du på relaterade uppgifter längst ner i fönstret för att gå till ett relaterat avsnitt.

Klicka på startknappen för att utforska alla tillgängliga innehållsalternativ, till exempel komma igång-självstudiekurser, utbildningsvideor med mera.

Innehållet i snabbhjälpen i det här avsnittet är samma innehåll som finns tillgängligt i produkten. Om du inte hittar vad du behöver i snabbhjälpen när du är i produkten eller bara vill utforska avsnitten mer ingående kan du läsa produkthjälpen online.

Obs! Du behöver en internetanslutning för att använda snabbhjälpen i produkten. Om du är offline eller inte har tillgång till internet kan du hämta hjälpavsnitt för varje produkt i PDF-format från Tableau-hjälpsidan(Länken öppnas i ett nytt fönster).