Vad har ändrats – bra att veta innan du uppgraderar

Från och med version 2020.2 har detta avsnitt slagits samman med Nyheter i Tableau Server, för att erbjuda en enda plats för nya och förändrade funktioner och beteenden i Tableau Server. Se Tableau Server-versionsinformation för både nya funktioner och förändringar som har införts i denna och tidigare versioner.

Obs! Använd Tableau Release Navigator för att söka efter funktioner i Tableau Desktop, Server och Prep, eller för att se en fullständig lista över funktioner när du jämför din aktuella version av Tableau med en senare version.