Uppgradera från 2018.2 och senare (Windows)

Följ flödesdiagrammet nedan och de länkade avsnittet för att utföra en lokal uppgradering av Tableau Server.

Se till att du har slutfört uppgraderingsförberedelserna innan du påbörjar uppgraderingen. Se Förbereda för uppgradering för mer information.

Se Migrera till ny maskinvara om du migrerar Tableau Server till ny maskinvara som en del av uppgraderingen.

Support och tjänster för att hjälpa till med uppgraderingar av Tableau Server

Uppgraderingar av Tableau Server kräver planering och tester. Uppgraderingar görs vanligtvis under tidsperioder då användare inte använder Tableau Server. Se informationen om Tekniska supportprogram(Länken öppnas i ett nytt fönster) på Tableaus webbplats om du planerar att uppgradera under en helg och förväntar dig att behöva teknisk support för Tableau. Tillgängligheten beror på nivån av din support. Se sidan Tableau Global Services Server Upgrade(Länken öppnas i ett nytt fönster) (Tableau Global Services vid serveruppgradering) för mer information om du behöver att Tableau hjälper till med planeringen och uppgraderingen av din Tableau Server-installation.