Serveruppgradering – ladda ner installationsprogrammet

Du måste ladda ner och kopiera Tableau Server-installationsprogrammet till datorn som kör Tableau Server. Om du kör en driftsättning av Tableau Server med flera noder ska du kopiera installationsprogrammet till varje nod i klustret.

Gå till Kundportalen(Länken öppnas i ett nytt fönster) för att ladda ner den senaste versionen av Tableau Server-programvaran. När du köper Tableau får du användarnamn och lösenord för att logga in på kundportalen.

Viktigt: Ladda ner och installera alltid den senaste underhållsversionen för versionen du uppgraderar till.

Fortsätt till Så här fungerar Tableau Server-uppgraderingar.