Aktivering av produktnyckel för äldre versioner av Tableau Resource Monitoring Tool

Version 2019.3 av Power Tools Server (nu kallad Tableau Resource Monitoring Tool) kräver en licensnyckel. Anvisningarna nedan beskriver hur du aktiverar den här nyckeln:

1. Produktnyckeln skickas som en fil i formatet .dat.

2. Denna .dat-fil måste läggas till i huvudserverns konfigurationskatalog.

Standardsökvägen är: C:\Programfiler\Tableau\Tableau Resource Monitoring Tool\master\config.

3. Starta om tjänsten Huvudserver:

Gå till Windows Server Manager och starta om tjänsten Tableau Resource Monitoring Tool.