Återbetalningsrapporter

Återbetalningsrapporter visar användning per projekt eller per webbplats och är tillgängliga för behöriga användare via Administratörsmenyn. Rapporten skapas som en Tableau-arbetsbok med hjälp av ett genererat extrakt så att du vid behov kan ändra rapporten eller återanvända extraktet.

Arbetsbladet Översikt över återbetalningar visar en fördelning av olika mätvärden baserade på plats och/eller projekt:

Översikt
Översikt

Belopp i dollar kan anpassas med hjälp av fältet totalkostnad och genom att justera kostnadsvikterna för varje mått.

Om du klickar på ett projekt eller en webbplats skickas du till en anpassad detaljerad fakturaliknande rapport för det projektet/den webbplatsen:

Detaljer
Detaljer

Säkerhet

Användaråtkomsten kontrolleras via serverrollen Generera återbetalningsrapporter.

Datagenerering

Data för återbetalningsrapporten sammanställs dagligen. Följande mätvärden ingår i datauppsättningen:

MetriskaBeskrivning
Extrahera filanvändningExtraktfilernas storlek i kilobyte samlas in en gång om dagen. För standardrapporten summeras detta helt enkelt över hela tidsperioden för kvot-/jämförelseändamål mellan projekt/anläggningar.
Tidsåtgång för extraktfrågorDen tid, i millisekunder, som frågor som körs mot extraktfrågor, totalt per dag.
Tidsåtgång för extraktuppdateringarDen tid, i millisekunder, som extraktuppdateringar körs i bakgrunden, totalt per dag.
Tidsåtgång för frågorDen tid, i millisekunder, som frågor som körs, totalt per dag. Detta omfattar både extraktfrågor och icke-extraktfrågor.
Visa begärans tidsåtgångDen tid, i millisekunder, som begäranden körs totalt per dag. Detta inkluderar varaktigheten för alla datafrågor som blockerade visning av vyer.

Vem kan göra detta?

Resource Monitoring ToolAdministratör eller Resource Monitoring Tool-användare med rollen Server/Miljöhantering.