Åtgärder av senaste användare

Vyn Åtgärder av senaste användare visar dig vilka inloggade användare som har varit aktiva på Tableau Server under de senaste 24 timmarna. Det kan vara användbart om du behöver utföra underhållsaktiviteter och vill veta hur många och vilka användare som det kommer att påverka samt vad de gör på Tableau Server.

Vyn Aktiva, Nyligen aktiva och Inaktiva användare som för tillfället är inloggade på Tableau Server. I den här vyn är en aktiv användare en som utfört en åtgärd under de senaste 5 minuterna, en nyligen aktiv användare är en som utfört en åtgärd under de senaste 30 minuterna och en inaktiv användare är en som senast utförde en åtgärd för mer än 30 minuter sedan. Dessa ågärder visas i den nedre delen av vyn.

Välj en användare om du bara vill visa de åtgärder den användaren nyligen har utfört. Hovra över en åtgärd om du vill visa mer information om den.