Trafik till vyer

Vyn Trafik till vyer ger dig möjlighet att se hur mycket av din användartrafik som går till vyer.

Du kan filtrera vilken information som visas och vilken tidsram den kommer ifrån genom att välja vy, arbetsbok och tidsintervall. Serveradministratörer kan ange platsen.

Två tidslinjer överst i vyn visar hur vyer används över ett tidsintervall som du anger (standardvärdet är de senaste 7 dagarna):

• Vilket är det totala antalet vyer per dag? – Detta visar det totala antalet vyer per dag, baserat på de filter du ställer in. Håll muspekaren över en punkt på linjen för att se antalet vyer. Välj punkten om du vill uppdatera andra delar av vyn utifrån urvalet.
  • Vad är det totala antalet vyer över tid? – Detta visar antalet vyer per tid på dagen. Filtret och eventuella urval påverkar diagrammet.

Två stapeldiagram längst ner i vyn visar resultat som filtreras med filtret Minst antal vyer längst upp i vyn. Dessa visar de vyer som oftast används och de användare som oftast använder vyer. Endast de vyer och användare med antal större än eller lika med det minsta antalet vyer visas:

• Vilka vyer visas mest? – Detta är en lista med de mest besökta vyerna. Precis som med andra delar av vyn begränsas informationen av de filter och urval du gör.
  • Vem har åtkomst till de vyer som visas oftast? – Detta visar de användare som oftast har åtkomst till vyerna och begränsas av filter och eventuella urval.