Administrativa vyer

Statussidan innehåller en inbäddad Tableau-arbetsbok med olika administrativa vyer. De här vyerna hjälper dig att övervaka olika typer av server- eller webbplatsaktivitet.

Viktigt! Från och med version 2023.1.0 måste du installera PostgreSQL-drivrutinen om du vill använda de inbyggda administratörsvyerna. Du hittar drivrutinen och installationsanvisningarna på sidan för nedladdning av drivrutiner(Länken öppnas i ett nytt fönster).

Uppgradering: Om du uppgraderar på plats kommer din befintliga drivrutin att fortsätta att fungera och du behöver inte installera den nya drivrutinen, men nedladdning och installation av drivrutinen ger den mest uppdaterade versionen. Om du uppgraderar genom att installera en ny instans av Tableau Server måste du ladda ner drivrutinen.

Gå till administrativa vyer

Om du vill se administrativa vyer klickar du på Status. Platsadministratörer kan visa administratörsvyer för sina platser. Administratörer för flera webbplatser kan se vyer för den aktuella webbplatsen.

På en server med flera webbplatser kan administratörer se vyer för hela servern. Klicka på webbplatsmenyn och klicka på Hantera alla webbplatser för att få tillgång till servermenyerna.

Om du vill se vyer för enskilda webbplatser på en server för flera webbplatser klickar du på webbplatsmenyn, väljer webbplatsnamnet och klickar på Webbplatsstatus.

Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!