tsm stop

Du kan använda kommandot tsm stop för att stoppa Tableau Server. Om Tableau Server redan har stoppats händer inget när kommandot körs.

Synopsis

tsm stop [option] [global options]

Alternativ

--ignore-node-status <nodeID>

Valfritt.

Ignorera statusen för angiven nod eller angivna noder vid kontroll av huruvida servern har stoppats. Användbart vid borttagning av en felaktig nod. Skilj flera noder åt med komman.

Om till exempel noderna 2, 3 och 5 inte svarar korrekt: tsm stop --ignore-node-status node2,node3,node5

Obs! Tillagt i version 2020.1.

--request-timeout <timeout in seconds>

Valfritt.

Vänta så länge som anges på att kommandot ska slutföras. Standardvärdet är 1800 (30 minuter).

Globala alternativ

-h, --help

Valfritt.

Visa hjälp för kommandot.

-p, --password <lösenord>

Krävs tillsammans med -u eller --username om ingen session är aktiv.

Ange lösenordet för användaren som anges i -u eller --username.

Ange lösenordet inom citattecken om det innehåller mellanslag eller specialtecken.

--password 'my password'

-s, --server https://<värdnamn>:8850

Valfritt.

Använd den angivna adressen för Tableau Services Manager. Webbadressen måste börja med https, inkludera port 8850 och använda servernamnet inte IP-adressen. Till exempel https://<tsm_hostname>:8850. Om ingen server finns angiven antas https://<localhost | dnsname>:8850.

--trust-admin-controller-cert

Valfritt.

Använd den här flaggan för att lita på det självsignerade certifikatet på TSM-styrenheten. Mer information om certifikatförtroende och CLI-anslutningar finns i Ansluta TSM-klienter.

-u, --username <användare>

Krävs tillsammans med -p eller --password om ingen session är aktiv.

Ange ett användarkonto. Om du inte inkluderar det här alternativet körs kommandot med de autentiseringsuppgifter du loggat in med.