Versionsinformation om Tableau Desktop och webbredigering

I det här avsnittet beskrivs vad som är nytt i den senaste versionen. Använd VIZ nedan för att utforska nya funktioner i Tableau Desktop och webbredigering. Klicka på ett funktionsnamn för att visa ett verktygstips med en länk till dokumentation för den funktionen. Använd filter för att förfina din sökning.

• Klicka på Sök efter funktion för att visa en lista över nya funktioner för en produkt eller version eller för att kontrollera när en funktion släpptes. The dashboard currently defaults to Desktop (which includes web authoring features) and the latest released version of Tableau Desktop.
  • Klicka på Uppgradera Desktop för att se en lista över alla funktioner som är specifika för Tableau Desktop och webbredigering.

Tips: Klicka på knappen Ladda ner i VIZ verktygsfältet (medan inga funktionsnamn är valda) och välj sedan Data för att exportera listan till en CSV-fil som du kan anpassa.

Klicka på Tableau-logotypen i nedre vänstra hörnet av VIZ-verktygsfältet för att visa denna arbetsbok på Tableau Public

Relaterade resurser

Nya funktioner i den senaste versionen