Formatera ditt arbete

Det är viktigt att välja rätt formatering, både för din analys och din presentation. Du kan ändra formateringen för nästan allt som finns på ett arbetsblad, inklusive teckensnitt, skuggning, justering, kantlinjer och graflinjer. Som exempel kan du lägga till bandad skuggning i en texttabell för att hjälpa till att visuellt separera på varandra följande grupper rader eller fält.

I en spridningsvy med referenslinjer kan du ändra linjers tjocklek och färg. Alla dessa inställningar kan ändras med hjälp av rutan Format. Du kan ange formatinställningar för hela arbetsbladet, alla rader eller alla fält. Du kan också formatera enskilda delar av vyn. Du kan till exempel formatera ett enskilt fält, ändra storlek på celler och tabeller samt redigera enskilda axlar.