Nya funktioner i Tableau Prep

Använd visualiseringen nedan för att utforska nya funktioner i Tableau Prep. Klicka på en funktion för att visa verktygstipset med en länk till detaljerad dokumentation för den funktionen. Utforska filtren för att förfina din sökning. Ladda ner data för att skapa en anpassad lista.

  • Använd instrumentpanelen Sök efter funktion för att visa en lista över nya funktioner för en produkt eller version eller för att kontrollera när en funktion släpptes. The dashboard currently defaults to Tableau Prep as the product (which includes Prep Builder and Prep Conductor features) for the version Tableau Prep Builder.
  • Använd instrumentpanelen Uppgradera Prep för att se en lista över funktioner som är specifika för din uppgradering. Om du publicerar flöden till Tableau Server för att köra dem enligt ett schema, kräver vissa nya funktioner en viss lägsta Tableau Server-version för att köras. Vyn listar den lägsta versionen av Tableau Server som stöder schemaläggning av flöden som skapats i en specifik version av Tableau Prep Builder för att hjälpa dig att snabbt hitta funktioner med kompatibilitetskrav.

Relaterade resurser

Nya funktioner

Bläddra igenom sammanfattningar av nya funktioner för versioner som stöds.

Alla kända problem(Länken öppnas i ett nytt fönster) | Nedladdningar

Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!