Licensiering och aktivering

Du kan aktivera Tableau med hjälp av någon av följande metoder. Beroende på konfiguration kan du se ett eller flera av dessa aktiveringsalternativ. Kontakta din administratör om du inte är säker på vilket alternativ du ska välja.

Starta en provversion

Använd Tableau i 14 dagar utan begränsningar. Efter 14 dagar kan du få en produktnyckel för testförlängning eller en vanlig produktnyckel som du kan använda för att aktivera Tableau. Mer information finns i Aktivera en kostnadsfri provversion(Länken öppnas i ett nytt fönster).

Aktivera med en produktnyckel

Ange en produktnyckel för att aktivera din Tableau-licens. Mer information finns i Aktivera och registrera din produkt(Länken öppnas i ett nytt fönster).

Aktivera genom att logga in på en server

Logga in på Tableau Server eller Tableau Cloud för att aktivera din Tableau-licens med inloggningsbaserad licenshantering. Inloggningsbaserad licenshantering hjälper till att hantera licensiering för användare som har Creator-roller på Tableau Server och Tableau Cloud genom att eliminera behovet av separata produktnycklar för Tableau Desktop och Tableau Prep Builder.

Mer information finns i Inloggningsbaserad licenshantering(Länken öppnas i ett nytt fönster).

Tack för din feedback!