Ladda upp en anpassad logotyp för din plats

Om du vill bygga in ditt varumärke i webbplatsens sidhuvud kan du ändra Tableau-logotypen till din egen logotyp.

1. Logga in på Tableau Cloud som platsadministratör.

2. Klicka på Inställningar på den webbplats där du vill visa logotypen.

3. Gör något av följande i avsnittet Webbplatslogotyp:

• Dra bildfilen från datorn till det område som anges på sidan Inställningar.

• Klicka på Välj fil för att öppna en dialogruta som du kan bläddra till och välja bildfil.

Förhandsgranskningsområdet uppdateras för att visa hur bilden kommer att se ut i sidhuvudsutrymmet.

4. (Valfritt) Om din logotyp inte passar i det tillgängliga utrymmet och du vill göra justeringar utanför Tableau innan du laddar upp den kan du göra något av följande:

• Klicka på Återställ till standard för att visa den ursprungliga Tableau-logotypen.

• Klicka på Återställ för att gå tillbaka till de senast sparade inställningarna. Detta är användbart om du redan har en anpassad logotyp på plats men vill prova en annan.

5. Klicka på Spara.

Tips om bildfiler

• Den rekommenderade bildstorleken är 48 x 48 bildpunkter, upp till 160 x 160 bildpunkter (maximalt).

• Bilder med genomskinlig bakgrund och ljusa färger fungerar bäst mot Tableau Cloud-webbplatsens nästan svarta bakgrund.