Publicera vyer till Salesforce

Vyer kan föras över från Tableau Cloud eller Tableau Server direkt till ett Salesforce-ekosystem genom att de publiceras till en CRM Analytics-app eller Salesforce Lightning-sida.

Du hittar mer information i Publicera Tableau-innehåll till CRM Analytics i hjälpen för Salesforce.

Förutsättningar

Se en komplett lista över förutsättningar i Salesforce hjälpsektion, inklusive nödvändiga licenser, kontoinställningar och behörigheter.

Publicera en vy till Salesforce

Välj en eller flera vyer, inklusive instrumentpaneler, blad och berättelser. Välj sedan en destination från en lista med CRM Analytics-appar som du har åtkomst till att redigera eller hantera.

1. Välj den vy som ska publiceras till Salesforce.
  2. Obs! Du kan välja maximalt 25 vyer samtidigt för att publicera till Salesforce.

3. Välj Publicera till Salesforce för Åtgärder.
  4. Välj inloggningsuppgifterna till Salesforce som du vill använda för publicering.
  5. Välj destinationsappen du vill publicera till. Du kan endast se appar som du kan redigera eller hantera som den inloggade Salesforce-användaren.

6. Dialogrutan Publicera till Salesforce visar listan över appar som kan väljas.
  7. Klicka på Publicera.

Vem kan se den publicerade vyn i Salesforce?

När en vy publiceras till Salesforce kan alla med åtkomst till den valda CRM Analytics-appen eller Lightning-sidan se att innehållet finns. Dock kan bara de som är inloggade med befintliga Tableau-behörigheter se vyn.