Trafik till Bridge-anslutna datakällor

Administrationsvyn Trafik till Bridge-anslutna datakällor ger webbplatsadministratören möjlighet att se användningen av datakällor med direktanslutningar. Den här vyn kan hjälpa dig att avgöra vilka datakällor som används mest och vilka som används mindre ofta. Du kan filtrera den information du ser genom att välja Bridge-klientnamn, -datakälla och -tidsintervall.

I den här vyn får du en ögonblicksbild av Tableau Cloud-aktiviteten under de senaste 30 dagarna.

Överst i vyn visas hur datakällor används över det tidsintervall du anger (standardvärdet är de senaste 7 dagarna):

• Vad är projektets datakällsanvändning per projekt? –detta visar total användning av datakällan per projekt, baserat på de filter du anger. Håll muspekaren över en markering för att visa antalet gånger en datakälla användes. Välj markeringen du vill uppdatera andra delar av vyn utifrån urvalet.
  • Vilken är den totala datakällsanvändningen per dag? – det här visar total datakällsanvändning per dag, baserat på de filter du anger. Håll muspekaren över en punkt på linjen för att visa beräkningen. Välj punkten om du vill uppdatera andra delar av vyn utifrån urvalet.

Två stapeldiagram längst ner i vyn visar resultat som filtreras efter Minst interaktioner. Detta visar vilka datakällor som används mest, och vem som använder datakällorna oftast. Det är bara datakällor och användare med ett antal interaktioner som är större än eller lika med värdet för lägsta antal interaktioner som visas:

• Vilka datakällor används mest–Det här är en lista över de mest använda datakällorna. Precis som med andra delar av vyn begränsas informationen av de filter och urval du gör.
  • Vem använder datakällor oftast–Det här visar de användare som använder datakällorna oftast. Detta påverkas av de filter och urval du gör.