Einstein Trust Layer

Förtroende är högsta prioritet hos Salesforce, och våra program för generativ AI är inget undantag. Einstein Trust Layer höjer säkerheten för generativ AI hos Salesforce genom data- och integritetskontroller som är sömlöst integrerade i slutanvändarupplevelsen.

Det är en sekvens av gateways och hämtningssystem som grundar dina meddelanden i data samtidigt som risken minskar. Vi överöser dina data med generativ AI på ett säkert sätt.

För att säkerställa relevanta, korrekta svar skickar vi ett meddelande av hög kvalitet till en modell. När Tableau AI gör en förfrågan om generativ AI översätter vi den förfrågan till ett meddelande. Ett meddelande är hur vi berättar för en stor språkmodell (LLM) om uppgiften vi vill att den ska utföra. Ett meddelande innehåller instruktioner för uppgiften tillsammans med information grundad i sanning.

För att skydda dina data integrerar vi strikta interna och externa säkerhetsåtgärder.

  • På Salesforce: Vi använder ett standardprotokoll för att kryptera meddelandet när vi skickar det till en LLM.

  • Dina data: Vi har avtal med LLM-leverantörer om att inga data ska lagras. Dessa avtal innebär att du och dina användare inte behöver oroa er för hur externa LLM-leverantörer lagrar era data. Modellen glömmer meddelandet och svaret så snart svaret har skickats tillbaka till Tableau.

Så fungerar Einstein Trust Layer

Med Tableau Pulse grundar vi insiktssammanfattningarna som vi genererar med hjälp av mallar på ett naturligt språk och värden som beräknats med hjälp av deterministiska statistiska modeller. Tableau Pulse är också baserad på ett mätvärdeslager som ger ett avgränsat, säkert utrymme för insikter att identifiera.

Resultatet är sammanfattade insikter på ett lättförståeligt språk som användaren snabbt kan engagera sig i. Sådana här tekniker säkerställer att våra produkter använder generativ AI på ett tillförlitligt sätt. Samtidigt används inte kunddata för att träna någon global modell.

Vill du lära dig mer om Einstein Trust Layer? Gå igenom modulen Einstein Trust Layer(Länken öppnas i ett nytt fönster) på Salesforce Trailhead.

Tack för din feedback!Din feedback har skickats in. Tack!